Hoi!

Een tijdje geleden hebben we ons nieuwsteam aan jullie voorgesteld.

Ze hebben al een aantal berichten gepost, maar een hoop niet kunnen maken omdat anderen deze reeds op het forum hadden gepost (in het Engels, veelal een copy/paste).

Nu willen we natuurlijk de openheid van het forum zou behouden, maar willen je ook vragen om nieuwsberichten te tippen aan iemand van onze newscrew (@Mick, @Jesse, @Toetiiee en @Surplus) zodat die er een mooi artikel over kunnen schrijven in plaats van ze zelf op het forum te zetten.

Dit is leuker voor de bezoekers: het is immers in het Nederlands en in eigen woorden, leuker voor de newscrew (waarom zou je nog newsitems maken over zaken die al bekend en besproken zijn) en immers ook beter voor het aantal reacties daar en tenslotte ook netter dan botweg de content van andere sites (in hun woorden) te reposten.

In versie 3 zijn we van plan een news-submit optie in te gaan bouwen, zodat je eenvoudig de newscrew kan verwittigen van leuke (of minder leuke) nieuwsberichten zodat ze daar mee aan de slag kunnen. Verder staan er meer nieuws-verbeteringen op de planning zodat we daar ook meer focus op kunnen leggen. Eigen content heeft immers vaker de voorkeur dan die van anderen te (her)gebruiken.

Bedankt voor je begrip!